Categories
blog internet muzika

BlogOpen i veče u NS

Red je da i ja  prozborim koju na temu BlogOpena :) I pored malog odziva ljudi, meni je bilo skroz ok. Predavanja momaka iz Blogorole i Stephanie Booth su bila jako zanimljiva, a radionice su bile pristojne, iako u principu ništa preterano novo nisam saznao. Generalno, najbolji deo je bilo sedenje u kafiću nakon cele manifestacije.  Jeste da smo u početku svi bili nešto raštrkani, ali posle se društvo smanjilo i integrisalo tako da je bilo jako fino. Mislim da bi ovako neki neformalan način druženja bio mnogo korisniji i zanimljiviji za sve od sedenja na predavanjima. Ne mislim da bi ih trebalo ukinuti, ali ih definitivno treba skratiti i potruditi se da sva budu na istom nivou. Ja sam nakon svega sa društvom iz Photon Tide-a otišao na svirku benda Osmi Dan i fenomenalno se proveo,  tako da sam kući stigao tek oko pola 8 ujutru. Sve u svemu, jako fino proveden u Novom Sadu. Da sam ostao još koji sat sakupio bih cela 24 sata :)

2 replies on “BlogOpen i veče u NS”

jest, to ces onda sledeci put, osim ako ne bude u Bgu, onda ce morati da se organizuju neke dodatne aktivnosti 🙂 ali, meni je bitno da smo se konacno nasli 🙂 u blogosferi 🙂

This game is very easy and fun. I’m a 29 year old woman and finished the game in a day or two so it isn’t hard at all. It is really fun and relaxing. I’ll defiently keep it, put it away and play it again in a year or so. I love decorating the house and really liked all the different combos of furniture, colors and fixtures to use in the house.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *