#81 Poslednji dan u Gruziji

Kada sam dolazio sa aerodroma u pola noci ovih 10 dana je izgledalo tako dugo, a kao i uvek, prebrzo je proshlo.

Jutros sam po Batumiju jurio poshtu da porodicnom prijatelju kupim markice. Covek ima impresivnu kolekciju ali nema iz Gruzije. I naravno, fokusiran da uzmem njemu nisam uzeo za sebe πŸ™ No dobro, nije da ozbiljno skupljam markice, a mozda mogu da cimnem nekog od domacina iz kuce da mi donesu kada se budu vracali.
image

Klopa sa Markom i Gaid, novi, treci tip kacapurija. Ukusno ali malo slano, zbog sira, i podseca na vegetarijansku picu samo sa sirom.

Pozdravili, pozeleli sve najbolje i tako to. Oni odoshe u Botanicku bashtu pa na stop, ja do hostela po stvari pa na marshrutku sa sjajnom tablicom. Pozdrav za Kristofa πŸ™‚
image

Posle jedno 2.5 sata, marshrutka staje na nekoj pumpi, ja izlazim na vazduh kada imam koga da vidim kako stopira na putu.

Ismejali se svi lepo, zakljucili da je ova zemlja premala za nas i opet se ispozdravljali uz komentar “vidimo se za 2 sata” πŸ™‚

Srecom nismo se videli i svi smo stigli gde treba. A mi smo usput stali u lokalnu varijantu Predejana, da se okrepimo.
image

Jesam dobar deo dana proveo u putu ali sam uzivao u gruzijskoj prirodi i imao malo vremena da porazmislim o kojecemu.

Zakljucak je da bi ovo trebalo ceshce da radim. A da bi to uradio neke stvari valja promeniti. Tako da imam cime da se zanimam kada dodjem u BG.

Ostavio sam donaciju i uzeo ql bedz, mislim da mi bash ide uz sheshir πŸ™‚
image

Odoh po neku late night hranu, da iskoristim shta mogu dok sam josh tu. Sledece javljanje iz Beograda.

Pozdrav Gruzijo, vidimo se nekom sledecom prilikom.